23948sdkhjf

Ruko henter direktør hos Hans Buch

Tirsdag den 1. juli tiltræder Benny Smith stillingen som administrerende direktør i Ruko A/S.
Den 1. juli overtager Benny Smith direktørstolen i Ruko, hvor han afløser Mogens A. Jensen. Benny Smith kommer fra en stilling som direktør i ingeniør- og handelsfirmaet Hans Buch A/S, der leverer produkter, service og rådgivning inden for proces-, marine- og elektroteknik.

- Ruko befinder sig på et meget dynamisk marked, hvor ønsket om øget sikkerhed i virksomheder, institutioner og private hjem stiller krav om nye integrerede løsninger. Derfor er det mit mål at udvide Ruko’s utroligt stærke brand inden for den mekaniske sikring til i stadig højere grad at omfatte nye teknologiske muligheder. Formålet er at gøre Ruko til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for vore kunder og en endnu bedre arbejdsplads for medarbejderne, siger Benny Smith.

Benny Smith er 46 år og er uddannet maskiningeniør samt HD i Afsætning. Desuden har han en mangeårig baggrund som reserveofficer i hæren. På jobfronten har han tidligere besat stillingen som direktør i Metric A/S, og derudover har han gennem en lang årrække arbejdet med salg og marketing i selskaber som Brüel & Kjær samt Oticon.

Afgående direktør bliver i koncernen
Selvom Mogens A. Jensen stopper som direktør i Ruko, fortsætter han i Assa Abloy koncernen, som Ruko er en del af. Her har han valgt at koncentrere sig fuldt ud om posten som Market Region Manager Scandinavia. Derudover fortsætter han også som bestyrelsesformand i Ruko.

- Rollen som direktør i Ruko er et fuldtidsjob, der i længden ikke kan forenes med min rolle som chef for hele Skandinavien. Samtidig gennemgår Assa Abloy koncernen i disse år en vigtig og spændende internationaliseringsproces med stadigt større fokus på skandinaviske projekter og forretningsudvikling. Derfor er det den helt rigtige beslutning at skille de to poster ad, slutter Mogens A. Jensen.

Kilde: Ruko - http://www.ruko.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094