23948sdkhjf

DIS går ind i USA

Ingeniørvirksomheden forventer inden for kort tid at åbne nyt kontor i USA.
DIS - Dansk Ingeniør Service kan meget snart føje endnu et land til porteføljen. Virksomheden har i forvejen tre kontorer i Danmark, tre i Tyskland samt et i henholdsvis Polen og Norge, men snart er man også repræsenteret i USA.

- Vi har i de sidste par måneder haft jævnlig trafik af medarbejdere derovre. Senest har vi haft to mand derovre, som har afsøgt markedet og undersøgt egnede faciliteter til det første kontor, siger direktør Michael Gadeberg.

Han forklarer videre, at DIS har løst opgaver for amerikanske kunder de sidste fem år, og at man derfor føler, at tiden er rigtig til en fysisk etablering.

- USA er et interessant marked for virksomheder som os grundet den kompetencemasse, som vi har. Der er en del amerikanske virksomheder, som vi synes er meget interessante, og nu vil vi etablere os og være til stede og bruge det nærhedsprincip, der er så vigtigt, siger han.

- Vi vil først og fremmest være til stede der, hvor vores kompetencer og løsninger bliver efterspurgt. Vi vil derfor i første omgang etablere satellitkontorer i nærheden af vores amerikanske kunder. Vi har fokus på at udvikle det amerikanske marked og vil naturligvis på sigt etablere et decideret hovedkontor i USA, forklarer Michael Gadeberg.

Som en begyndelse vil DIS udstationere nogle af sine danske medarbejdere derovre, men på sigt er det planen at rekruttere nye medarbejdere lokalt, men også at lave udveksling med koncernens øvrige kontorer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078