23948sdkhjf

Maskinproducent opkøber Cutma

Den østjyske maskinleverandør er blevet opkøbt og bliver nu en del af Eagle Group.
Allerede for et år siden indgik Eagle en forhandleraftale med Cutma, og nu går man skridtet videre og overtager størstedelen af ejerskabet af Randers-virksomheden.

Den hidtidige ejer, Kim Glad, fortsætter som medejer, og han er på ingen måde i tvivl om, at det er den rigtige vej at gå.

- Nu har vi installeret den første maskine i Danmark i januar, og vi har gang i nogle rigtig interessante projekter, så vi føler, at det er det rigtige tidspunkt at gøre det her på, siger han.

- Vi lancerer også en ny maskine og en ny opgradering til de eksisterende maskiner i juni. Vi har i forvejen markedets hurtigste laser, og den bliver 20 procent mere effektiv og 20 procent mere dynamisk med opgraderingspakken. Samtidig kommer der en helt ny maskine på markedet; eSmart, som er en enkeltstyks produktionsmaskine, hvilket gør, at vi er totalleverandør indenfor laser-maskiner, lyder det fra Kim Glad, der også kan afsløre, at de har en verdensnyhed med på EuroBlech-messen i Hannover til oktober.

Han er ikke i tvivl om, at det nye ejerskab betyder, at der for alvor kan sættes tryk på salget af Eagles produkter i Danmark.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi vil have en pæn del af markedet. Vores første mål er 10 procent af de handlede maskiner per år indenfor de næste fem år. Vi er ambitiøse, og vi stiller gerne op til test og beviser, at vores laser ikke kun er hurtigere end alle andre, men vores skærekvalitet er også i særklasse, forklarer Kim Glad.

Udover Danmark får han også ansvaret for salget i resten af Norden, men den del ligger længere ude i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063