23948sdkhjf

KSM Group samler kræfterne

Randers-virksomheden vil nu knytte sine datterselskaber tættere sammen.
KSM Group dækker over selskaberne Kurt Sørensen Maskinfabrik, Danpol, KSM Corrscan, KSM Dampers, KSM Industry, Rail-Service og Thermo-Click.

Nu bliver to af selskabernes tilknytning til moder-koncernen synliggjort i form af et navneskifte. Det drejer sig om Rail-Service og Danpol, der fremover kommer til at hedde henholdsvis KSM Service og KSM Poland. Ifølge administrerende direktør Jakob Sørensen sker det for at skabe større sammenhæng mellem de enkelte datterselskaber.

- Folk har ikke nødvendigvis vidst, at selskaberne havde noget med KSM at gøre. Marketingsmæssigt giver det større synlighed – både over for kunder og leverandører, men også overfor vores egne medarbejdere. Det betyder, at de kan se, hvad der sker andre steder i koncernen, og at de får et større tilhørsforhold til de andre i koncernen, forklarer direktøren.

Han forklarer videre, at KSM-navnet i det hele tage vil blive meget mere synligt fremover, og at de enkelte datterselskaber dermed i højere grad vil fremstå som én samlet koncern.

- Der er flere og flere opgaver, der går på tværs af vores selskaber, og det er grunden til, at vi har gjort det her. Det er vigtigt, at vi kan tilbyde vores kunder brede kompetencer, siger Jakob Sørensen.

Rail-Service blev en del af KSM Group i 2010, og datterselskabet, der ligger i Langå, har traditionelt været specialiseret i vedligeholdelsesopgaver inden for jernbanesektoren. Med navneskiftet og en tættere tilknytning til resten af KSM-koncernen er det dog planen, at virksomhedens kompetencer skal udvides.

- I KSM Service (det tidligere Rail-Service red.) er der i dag otte-ti ansatte. Planen er helt klart, at vi vil prøve at styrke det noget mere. I første omgang vil vi udbrede serviceopgaverne til materiel, der ikke kører på skinner - det vil sige vejmateriel, og fremadrettet vil vi også bruge det til at servicere vores egne spjæld, og vi kigger også på industriservice generelt, forklarer Jakob Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109