23948sdkhjf

Direktør for Ejde Nielsen Værktøjsfabrik runder skarpt hjørne

Torsdag den 3. juli inviterer Flemming Ejde Nielsen forretningsforbindelser og venner af huset til reception i Svendborg.
Anledningen er, at Flemming Ejde Nielsen runder 60 år, og det skal naturligvis fejres med manér. For selv om 60 år ikke er nogen hindring for at fortsætte mange år ud i fremtiden, er det for de fleste et tidspunkt, hvor man kan se tilbage på mange succesoplevelser.

Og Flemming Ejde Nielsen er ingen undtagelse i den henseende. Gennem årene er det blevet til grundlæggelse af to succesfulde virksomheder; Ejde Nielsen Værktøjsfabrik og DanCast.

- Jeg grundlagde værktøjsfabrikken i 1974, og i de seneste år har min primære opgave været at varetage ansvaret for den økonomiske del virksomheden, mens selve driftsansvaret er lagt ud til en af mine medarbejdere. Siden starten har vi beskæftiget os med produktion af formværktøjer til sprøjtestøbning af plast samt til trykstøbning af aluminium, og det er stadig det, der er fabrikkens hovedbeskæftigelse, siger Flemming Ejde Nielsen.

I dag har værktøjsfabrikken vokset sig stor og stærk. Fra at være et enkeltmandsfirma tilbage i 1974 er der i dag 25-26 medarbejdere på lønningslisten.

- Jeg tror, at grunden til at vi er nået så langt er, at vi hele tiden har holdt fast i vores motto om, at kvalitet og præcision skal være i orden. Blandt vores kunder er vi kendt for at levere til tiden og i optimal kvalitet, og det lønner sig i længden, forklarer Flemming Ejde Nielsen.

Iværksætterlysten rakte til gengæld længere end blot at være ejer af en enkelt fabrik, og i 1990 kunne Flemming Ejde Nielsen atter slå dørene op for en ny virksomhed.

- Dengang startede jeg virksomheden DanCast sammen med Ole Andersen. I dag er der mere end 30 ansatte på fabrikken, der producerer trykstøbt aluminium. Også her er det mig, der i dag sidder med det økonomiske ansvar, mens der er andre, der tager sig af driften, fortæller han.

Selv om Flemming Ejde Nielsen nu runder 60 år, er der ikke udsigt til, at han sætter tempoet ned.

- Fremtiden er selvfølgelig svær at spå om, men jeg har ingen planer om at gå på pension lige med det samme. 60 år er ingen alder, men det er da klart, at jeg nu har nået et punkt, hvor jeg så småt skal til at tænke fremad, konstaterer han.

Selve fødselsdagen er mandag den 7. juli. Receptionen finder sted torsdag den 3. juli fra kl. 13.00-16.00 på Hotel Svendborg, og i den anledning håber Flemming Ejde Nielsen at se forretningsforbindelser fra både Ejde Nielsen Værktøjsfabrik og DanCast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093