23948sdkhjf

Stor interesse for den ny Kuka-robotserie

Da Kuka Nordic for nylig afholdt sit årlige kunde- og partnerarrangement, var interessen for robotproducentens Cybertech-robot stor.
Kuka's nye robotserie Cybertech vakte opmærksomhed, da den blev lanceret på det nordiske marked i begyndelsen af året. Til arrangementet blev robotterne demonstreret for deltagerne.

- Med Cybertech kan vi tilbyde vores kunder en serie af robotter i den lave vægtklasse, som er kraftfulde og optimeret til at arbejde under trange pladsforhold, siger Joacim Lorentsson, salgschef hos Kuka Nordic.

Kuka fortsætter sin positive udvikling i en foranderlig branche, fortalte Jonas Glimdén, administrerende direktør for det nordiske selskab, indledningsvis til arrangementet.

- Vores ambitionsniveau er højt, og vi vil styrke vores position yderligere. Vi er allerede den førende leverandør til bilindustrien, og inden for en årrække vil vi også være en af de førende robotproducenter til andre industrier.

For at nå dette mål er samarbejdet med selskabets partnere afgørende.

- Det er ikke tilstrækkeligt at have et stærkt produktsortiment. Vi skal også være en relevant partner for vores kunder og at hjælpe dem med at udvikle deres forretning. Med alt fra udvikling af nye produkter og løsninger til professionelle tjenester inden for installation, uddannelse og service, sagde Jonas Glimdén.

Interessen for produktnyheder og trends var stor blandt Kuka's partnere. Joakim Svensson hos Finnveden Maskinteknik AB sammenfattede sit syn på arrangementet:

- Vi forventede at se nogle af de kommende nyheder. Vi overværede desuden interessante indlæg og blev præsenteret for en række interessante robotløsninger.
Læs mere om: Kuka
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11