23948sdkhjf

Dampa hædret af tysk kunde

I torsdags offentliggjorde et af verdens største værfter, det tyske Meyer Werft, vinderne af deres fire leverandørpriser, ”Partner des Jahres”.
Blandt en lang række nominerede fik fynske Dampa leverandørprisen ”Partner des Jahres” i kategorien ”Interior & Accommodation”.

Begrundelsen lød blandt andet, at ”denne virksomhed udmærker sig ved en høj grad af professionalitet, troværdighed og hjælpsomhed”, og ”virksomheden er meget åbne overfor ændrings- og forbedringsforslag”.

Meyer Werft er en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1795 og er en institution i tysk industri. Værftet har ry for at bygge nogle af verdens flotteste og mest luksuriøse krydstogtskibe. Begrundelsen for at tildele Dampa æren var: ”Outstanding performance, competence and commitment” i leverancen af blandt andet brandsikrede metallofter og -paneler til værftets skibe.

For administrerende direktør Michael Nykjær er begrundelsen næsten det, der gør ham mest glad:

- Den viser, at vi lykkes med det, vi arbejder for dag og nat på fabrikken. Prisen er et skulderklap for vores fokus på at have kunden i centrum, og når en vægtig spiller som Meyer Werft kan se, at vi gør en forskel, kan vi kun være tilfredse, siger han.

I tæt samarbejde med Meyer Werft har Dampa optimeret flere processer gennem hele værdikæden. Fra teknisk specifikation til pakning af de færdige og skræddersyede loftpaneler. Fokus har været på procesoptimering og reduktion af omkostninger.

”Partner des Jahres” priserne uddeles for 10. gang i år. Priserne gives på baggrund af leverandørens præstation inden for prisdygtighed, pålidelighed og kvalitet.

Ud af Meyer Werfts omtrent 2.000 leverandører blev 150 nomineret og inviteret til prisuddelingen. De nominerede dystede om fire priser i følgende kategorier; Mekanisk ingeniørarbejde (Mechanical engineering), Apteringsarbejde (Outfitting), Interiør og Indretning (Interiors & Accommodation) og Elektronik (Electrotechnics). Det er kun sket en gang tidligere, at en dansk virksomhed er blevet udnævnt til Partner des Jahres, nemlig i 2011, hvor Blücher Metal vandt en leverandørpris.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08