23948sdkhjf

Blaaholm har aldrig haft så stor en ordrebeholdning

Fem nye medarbejdere er kommet til siden nytår hos den vestjyske virksomhed.
- 2015 sluttede med store ordrer, og vi ser lyst på 2016, men ellers var 2015 præget af de lave oliepriser og deraf følgende fald i aktiviteterne, skriver administrerende direktør Torben Blaaholm om den sidste tids udvikling i det vestjyske firma.

Året var også præget af et stort projekt, hvor Blaaholm brugte mange ressourcer på tilretninger, inden alle var tilfredse. Omsætningen for 2015 var på niveau med 2014. Resultatet efter skat blev derimod et underskud på små 3 mio. kr. Et meget utilfredsstillende resultat i firmaets optik.

Ændringer gør hele forskellen
Udviklingen har fået firmaet til at foretage en række konkrete ændringer for at blive en bedre leverandør og god arbejdsplads. Derfor er gennemført en række organisationsændringer. Det indebærer, at ansvarsområder og ansvar er delt mere skarpt op end før. Ligeledes er etableret en selvstændig serviceafdeling.

Torben Blaaholm er heller ikke i tvivl om, at ændringerne har skabt en mere effektiv organisation:

- Øget fokusering i ledergruppen gør hele forskellen, slår han fast.

God start skaber job
- Vi har positive forventninger til 2016, ikke mindst fordi ordrebeholdningen er mere end 30 mio. kr. - den største i virksomhedens historie, lyder det fra Torben Blaaholm.

Omsætningen forventes i 2016 at blive omkring 70 mio. kr., hvor det sidste år var på cirka 55 mio. kr. I år er der også forventninger om en positiv bundlinje.

Den gode start på året betyder også, at der er ansat fem nye medarbejdere siden den 1. januar, hvorefter den samlede arbejdsstyrke nu er oppe på 65. Fortsætter udviklingen afviser Torben Blaaholm ikke, at der kan blive plads til endnu flere nye folk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094