23948sdkhjf

Jual vil tredobles inden 2011

Gennem øget eksport vil Juelsminde-virksomheden Jual vokse kraftigt i de kommende år.
Ambitionerne fejler ikke noget hos Jual, det tidligere Juelsminde Aluminiums Industri. De seneste år har virksomheden gennemført et generationsskifte, og det er nu kommet så meget på plads, at de nye ejere, Anders Kjær Jørgensen og Martin Thomsen, kan bruge al deres energi på at få virksomheden til at vokse. Det skriver Børsen.

- Vi har allerede ændret Jual fra at være en lokal aktør og leverandør til tagbranchen til en global spiller med egen fabrik i Kina. Men vi har endnu større ambitioner. Derfor har vi sat os det mål, at virksomheden skal næsten tredoble omsætningen fra 70 mio. kr. i 2007 til 200 mio. kr. i 2011 med et overskud på 10 % før skat, forklarer Anders Kjær Jørgensen, der har overtaget virksomheden efter sin far, til Børsen.

En stor del af væksten skal komme gennem øget eksport, hvor man vil øge eksportandelen fra de nuværende 25 % til 50 % i 2011. Blandt andet vil man søge lykken i Polen, hvor man ser et nyt og spændende marked for virksomhedens produkter. For at sikre, at målene nås, har man blandt andet ansat en eksportsælger og flere andre nøglemedarbejdere med spidskompetencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078