23948sdkhjf

Topchef forlader Universal Robots

Enrico Krogh Iversen siger farvel til den odenseanske robotsucces til sommer. Udviklingsdirektør fyret nu og her.
Universal Robots topchef siger stop. Når vi skriver 2. juli 2016 forlader Enrico Krogh Iversen firmaet, han har ført fra randen af konkurs til et milliardsalg sidste år til amerikanske Teradyne. Det skriver Fyens.dk.

Enrico Krogh Iversen afviser, at Teradynes overtagelse af Universal Robots er årsagen til hans farvel.

- Det er helt min egen beslutning, som jeg har tænkt over i nogen tid. Det er klart, at man ikke beslutter den slags fra den ene dag til den næste, men det er på tide at ryste posen og prøve noget nyt, siger Enrico Krog Iversen til Fyens.dk.

Hvad han skal lave efter afskeden med Universal Robots, ved Enrico Krogh Iversen endnu ikke. Han er dog ikke afvisende for at investere nogle af de penge, han tjente, da Teradyne købte robotfirmaet for 1,89 mia. kr.

Udviklingsdirektør fyret
Hvor topchefen siger farvel til sommer, har udviklingschef Michael Bo Larsen fået en fyreseddel nu og her.

- Det er så rigtigt, at Michael Bo Larsen også vil forlade selskabet. De to ting – min og hans afgang – er uafhængige af hinanden. Der er brug for at sætte et nyt hold, og der var uenighed om vejen frem, siger Enrico Krog Iversen til Børsen.

Michael Bo Larsen, som har været ved Universal Robots siden efteråret 2014, vil overfor avisen ikke uddybe årsagerne til fratrædelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.392