23948sdkhjf

Initiativpris til Power Stow

Den sjællandske producent af transportbånd har fået DI Roskilde/Køges Initiativpris 2015.
Vi kender det alle sammen; Man er kommet først ud af flyet i lufthavnen, men når man når frem til bagagebåndet, så kører det tomt rundt, og ventetiden på kufferten er både lang og sur.

Årets vinder af DI Roskilde/Køge Bugts initiativPris har udviklet en unik løsning, som forkorter ventetiden markant. Power Stow i Tjæreby, der ligger i Roskilde Kommune, laver mobile og fleksible transportbånd, som kan sno sig helt ind i flyets lastrum straks efter landingen. Det betyder, at personalet ikke længere skal løfte kufferterne hele vejen ud af lastrummet, men blot lægge dem over på det mobile transportbånd.

Power Stow har dermed udviklet et produkt, som opnår hele fire vigtige forbedringer på én gang; Flypassagerer verden over skal vente kortere tid på kufferten, flyene skal ikke udstyres med tunge bagagebånd, som koster brændstof og forurening at flyve rundt med, medarbejderne slipper for løfteskader og ondt i ryggen, og tilmed sparer flyselskaberne penge på løsningen.

- Power Stow er en virksomhed, som mange andre kan lære af. Vi uddeler initiativprisen hvert år til en virksomhed, der har udvist særlige evner inden for udvikling og produktivitet, og det har Power Stow. De har udviklet et unikt produkt, som de har udbredt til mere end 75 lufthavne i hele verden, og i processen bliver deres kunder mere produktive. Vi har brug for flere virksomheder som dem i Roskilde-Køge Bugt området, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt, Niels Hermansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097