23948sdkhjf

Dymatec strømliner produktionen

Investeringen i en ny robot skal sikre en mere effektiv og fleksibel produktion.
En lille ny er blevet føjet til maskinparken hos Dymatec. Den alsiske CNC-specialist har længe haft et ønske om at effektivisere produktionen yderligere, og det har resulteret i indkøbet af en ny Bila-robot.

Investeringen er nødvendig for at kunne holde trit med efterspørgslen efter bearbejdede emner, og med den nye robot er det blevet mere effektivt at køre emner døgnet rundt.

- Vi har jo haft gantry-robotter i mange år, så automatisering er ikke nyt for os. Det særlige ved Bila-robotten er, at den er flytbar, og det er første gang, vi får sådan en, fortæller direktør Flemming Kjær.

- Den kører både mindre serier helt ned til 20 styk og store serier, og den er især velegnet, hvor der er lidt cyklus-tid på emnerne, forklarer Flemming Kjær, der især er faldet for robottens korte omstillingstid.

Profil er blevet skærpet
Strømlining af produktionsprocesser er dog ikke det eneste, der har været fokus på. Efter længere tids ønske om at udvikle en profil, som reflekterer Dymatecs kompetencer og værdier, har virksomheden nu fået stablet en ny online/offline profil på benene.

Der er blevet brugt ressourcer på at udvikle en ny hjemmeside samt billed- og videomateriale, som tilsammen skal formidle de kompetencer og kvalifikationer, som Dymatec har.

- Der bliver zoomet helt ind på detaljerne for at skabe gennemsigtighed i de enkelte processer af produktionen, som kendetegnes af præcisionsarbejde. Nu kan kunder og andre interesserede uden kompromis blive klogere på de ydelser, Dymatec kan tilbyde, og hvad virksomheden står for, siger Flemming Kjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063