23948sdkhjf

Det sker: Grænseoverskridende automatisering

Den 10. og 11. november tager robot-netværket Dira på besøg hos Troax, Axelent og Ifö i Sverige.
Arrangementet omfatter netværksmiddag og tre virksomhedsbesøg hos de svenske virksomheder Troax, Axelent og Ifö.

Troax er en af verdens førende leverandør af sikkerhedsløsninger til maskinsikkerhed, beskyttelse mod tingskade og materiale baseret på svejsede gitterpaneler. Troax producerer gitterpaneler i en meget omkostningseffektiv og fuldautomatisk proces, da man skærer rør, svejser rammer og net med robotter til færdige gitterpaneler. På fabrikken har Troax også efterbehandling (pulverlakering) af produkterne, og har netop investeret omkring 50 mio. svenske kr. i en ny facilitet.

Axelent er en førende virksomhed i vækst, når det drejer sig om vægsystemer i trådnet i form af værn og rumdelere til industri, lager og byggeri. Virksomheden omfatter også Axelent Safety, der tilbyder komplette løsninger inden for maskinsikkerhed. Axelent-gruppen omfatter også Axelent Wire Tray (kabelbakker), Axelent Software (tegneprogram) samt Axelent Engineering (automationsløsninger). Axelents hovedkontor ligger i Hillerstorp. Her foregår også al produktudvikling, produktion, lagerføring og emballering.

Hos Ifö i Bromöllar arbejder robotter og AGV nu med alt fra blanding af glasur til samling og pakning af de færdige toiletsæder. Det er første gang, DIRA besøger en virksomhed, der er så langt fremme med deres automatisering, at de har automatiserede trucks.

For at gøre det nemt for deltagere - ikke mindst fra Danmark, har DIRA bestilt en netværksbus, der starter i Odense, samler op undervejs. Axelent sponsorerer netværksmiddag, og Torax sponsorerer frokost. Det betyder, at prisen for hele turen er 3.000 kr.

Læsere af Jern og Maskinindustrien er velkommen til at henvende sig til DIRA's sekretariat, og i det omfang der er plads, kan de deltage på samme vilkår som DIRA’s medlemmer.

Yderligere info og tilmelding på DIRA’s hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111