23948sdkhjf

Terma udbygger fabrikken i Grenaa

Næste år tager teknologikoncernen første del af 3.400 nye kvadratmeter i brug.
Direktør i Terma Aerostructure, Ole Graversen, satte den 5. oktober spaden i jorden til Termas nye fabriksbyggeri i Grenaa.

Den første af tre planlagte faser af den store udvidelse af Terma Aerostructures bliver efter planen færdiggjort og taget i brug midt i 2016.

- Vi har grund til at være stolte i dag. Starten af byggeriet er et synligt bevis for, at vi har klaret os godt i F-35 programmet og i andre programmer, som vi deltager i. Vi ser også frem til at kvalificere produktionsprogrammer med Boeing, som har lagt en kontrakt på dele til Boering 777-200/300 hos os, udtaler Ole Graversen.

Byggeriet omfatter et nyt 1.610 kvadratmeter komposit layout-center, en 1.330 kvadratmeter stor værktøjsbygning. Autoklave-arealet bliver udvidet med 450 kvadratmeter, og det eksisterende kompositcenter bliver renoveret.

Udvidelsen hænger sammen med Termas engagement i F-35 kampfly-programmet, som er ensbetydende med flere ansatte, et større produktionsareal og mere avancerede maskiner. Komponentproduktionen vil blive udvidet markant frem til 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093