23948sdkhjf

Maskinfabrikken RIVAL fortsætter væksten

Det går godt hos A/S Maskinfabrikken RIVAL. Omsætningen steg med godt 20 % i 2007, og trods massive investeringer nåede virksomheden et resultat på 5,4 mio. kr.
Kompasset står på vækst hos A/S Maskinfabrikken RIVAL. Med en omsætning i 2007 på 40 mio. kroner har virksomheden øget aktiviteten med godt 20 % i forhold til året før.

- Planerne for fremtiden er fortsat vækst. Vi forventer, at omsætningen stiger med over 40 % over de næste tre år, og bundlinien skal naturligvis følge med, så vi fordobler resultatet før skat i samme periode siger adm. direktør Henrik Holvad.

Baggrunden for væksten er en stadigt stigende interesse for RIVAL’s produkter og ydelser. Salget af RIVAL’s justerbare kalibrator er for alvor kommet i gang på eksportmarkederne på trods af flere tilbageslag som følge af Muhammed-krisen. Samtidig har flere og flere danske virksomheder fået øjnene op for, at det godt kan betale sig at få produceret i Danmark frem for i Østeuropa eller Østen. Det gælder eksempelvis Grundfos og Johnson Controls Denmark.

Massive investeringer
- Vi har investeret massivt for netop at kunne tiltrække nye kunder samt honorere de stadigt stigende krav til kvalitet og leveringssikkerhed. I 2007 har vi implementeret nye produktionsstyrings- og økonomisystemer. Samtidig har vi stor fokus på kontinuerligt at beskrive vores processer og arbejdsgange samt uddanne medarbejderne, således at kvaliteten er i højsæde. Hertil kommer investeringer i nyt produktionsudstyr for over 10 mio. kr. og udvidelse af produktions- og administrationsbygningerne, siger Henrik Holvad.

Den nye produktionshal samt administrationsbygning forventes at stå klar til indvielse i august måned i år. RIVAL har herefter udvidet den samlede produktionskapacitet med 35 %. Virksomheden har primært investeret i maskiner, som kan bearbejde større maskinemner, der ligger i klassen lige under vindmøllesegmentet. Aftagerne af disse produkter er i dag virksomheder som FLSmidth og Volvo.

Kilde: A/S Maskinfabrikken RIVAL

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094