23948sdkhjf

Underleverandør 400 km ude i rummet

Frysebokse fra JJ Mechatronic har taget den lange tur fra Jyderup og 400 km ud i rummet til den International Rumstation, ISS.
Som underleverandør til Danish Aerospace Company har JJ Mechatronic leveret fryseboxe til den internationale rumstation ISS.

Boxene bliver brugt i rumstationens fryser, MELFI (Minus Eighty Laboratory Freezer for ISS ), hvor f.eks. vævsprøver, micro organismer o.l., der har været påvirket af den vægtløshed på rumstationen, bliver frosset ned til minus 80 grader.

Fryseboxene blev fremstillet frem til 2009, men er stadigvæk i brug.

Elektronikvirksomheder trækker i firmaet
I øjeblikket er der godt gang i ”butikken” med mange nye spændende projekter i støbeskeen. Derfor er der blevet plads til flere medarbejdere, så underleverandøren i dag er 35 ansatte i Jyderup.

Det er en bred vifte af kunder blandt elektronik-relaterede virksomheder, der er interesset i JJ Mechatronics kompetencer inden for tyndpladebearbejdning, fræste emner, komplette apparatløsninger og opgaver, der kræver et maskinprofilsystem.

- Vi ser derfor rimelig positiv på fremtiden hvilket også afspejler sig i øgede maskininvesteringer, idet der er investeret yderligere i et nyt 5-akes bearbejdningscenter, som bliver leveret primo 2016, oplyser Sales manager ved JJ Mechatronic, Willy Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094