23948sdkhjf

Høj vækst men faldende overskud hos Hydro Aluminium

Der var fart på hos Tønder-selskabet Hydro Aluminium Precision Tubing i 2007. Omsætningen steg markant, men den høje vækst gik ud over overskuddet, der faldt.
Mere præcist faldt overskuddet i 2007 med 5,5 mio. kr. til 51,7 mio. kr. og det endda i et år, hvor omsætningen steg kraftigt med små 100 mio. kr. til 1,3 mia. kr. Væksten har ganske enkelt været så stor, at virksomheden ikke kunne følge med. Det skriver Erhvervsbladet.

- Den forudsete vækst kom med fuld fart i andet halvår af 2007 og med en kraft, vi ikke havde forudset. Årets resultat kunne have været bedre, hvis vi havde været bedre forberedt, men vi fik ikke informationer fra vore kunder tidsnok til, at vi kunne nå at øge kapaciteten, forklarer administrerende direktør Peter Johnsen til Erhvervsbladet.

For at imødekomme den høje vækst arbejder Hydro Aluminium for øjeblikket hårdt på at løse kapacitetsproblemerne. Man har investeret mere end 40 mio. kr. i udvidelser af fabrikken i Bedsted, og i løbet af de seneste otte måneder har man ansat 100 nye medarbejdere. Derudover er Peter Johnsen for øjeblikket ved at undersøge mulighederne for at finde ledig kapacitet hos virksomhedens søsterselskaber i Nordamerika.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093