23948sdkhjf

Cemecon udvider til Sverige og Tyskland

Gennem hårdt arbejde og en ihærdig indsats er det lykkedes CemeCon at overbevise den danske industri om fordelene ved at belægge støbeforme og værktøjer – nu skal succesen udbredes til vores nabolande.
Der er en række fordele ved at belægge støbeforme og værktøjer. Først og fremmest giver det en markant forlængelse af værktøjets levetid, og dermed er der penge at spare, men ofte vil det også være muligt at opnå en produktion baseret på tilnærmelsesvis vedligeholdelsesfri værktøjer.

Det budskab har Cemecon forsøgt at udbrede til den danske industri gennem en årrække, og for virksomhedens kunder har det været en bragende succes, der har resulteret i mange sparede kroner. Men administrerende direktør for CemeCon, Christen A. Stræde, indrømmer gerne, at det har været op ad bakke en del af vejen.

- Det har aldrig været almindeligt at belægge støbeforme fx inden for plastindustrien. Dette har CemeCon for alvor fået dæmmet op for via hårdt arbejde dels på messer, på landevejene plus det faktum, at vi faktisk har nogle af verdens førende specialister på området, siger han til Metal Supply.

Derfor satses der nu yderligere, og CemeCons succes har nu budt på flere udvidelser på salgssiden. Thomas R. Eriksen er blevet ansat som salgs- og marketingschef, og også i Sverige har CemeCon udvidet med ansættelsen af Dan Axerud som salgs- og marketingchef. Derudover er man i dag på vej ind på det tyske marked, og både i Sverige og Tyskland regner Christen A. Stræde med at kunne opnå samme succes som i Danmark. En af nøglerne dertil er CemeCons høje serviceniveau.

- I kraft af vores fleksible produktprogram kan vi imødekomme næsten ethvert behov inden for overfladebelægning. Fx er CemeCons CCMold solution en opgradering af værktøjet baseret på de avancerede overfladebehandlingsmetoder PVD og ionimplantering. Vi tilbyder gennemtænkte helhedsløsninger og fremstår således som markedets førende totalleverandør. Vi råder over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne fagspecialister, som yder en kreativ og løsningsorienteret rådgivning, forklarer han og fortsætter:

- Dialogen begynder allerede i konstruktionsfasen og foregår i tæt samarbejde med vores kunder. Udbyttet er holdbare kvalitetsløsninger, som i sidste ende resulterer i mærkbare besparelser og bedre produkter.

CemeCons servicevogne kører i det meste af landet og henter og bringer kundeemner til belægning. Derved sikres en sikker transport samt en garanteret hurtig leveringstid på max tre dage. Servicen inkluderer de tidligere kendte produkter, samt helt nye produktgenerationer som fx supernitrider og diamantbelægninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094