23948sdkhjf

Nyt om navne: To gamle kendinge tilbage hos Amada Denmark

To gamle medarbejdere er vendt hjem til den østjyske maskinleverandør, der dermed har oprustet inden for salg og montage.
Amada Danmark har oprustet med ny sælger og en ekstra montør og for begges vedkommende kan man konstatere, at gammel kærlighed ikke ruster.

- For begge medarbejderes vedkommende er der tale om folk, der havde valgt at søge nye udfordringer uden for Amada, så det er kendte ansigter i vores regi, fortæller teknisk chef Michael Laursen.

I salgsafdelingen er John Thura, der er uddannet ingeniør og værktøjsmager, vendt tilbage som sælger for Nordjylland, Sjælland og Fyn.

- John havde været her godt fire år, før han ville prøve noget andet, og der kørte han i samme område, siger Michael Laursen.

Derudover er Rasmus Grøndahl vendt tilbage som montør.

- Rasmus var her cirka 10 år, før han valgte at prøve noget andet, og han er også uddannet værktøjsmager, forklarer Michael Laursen.

Han understreger, at begge medarbejdere var blevet erstattet med nye i mellemtiden, og at der derfor er tale om en udvidelse af aktiviteterne hos Amada Denmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11