23948sdkhjf

KSN Industris store projekter viser sig på bundlinjen

Virksomheden fremviser for andet år i træk et stærkt regnskab - det nye regnskabsår er dog startet med en mindre polstret ordrebog end i 2013/2014.
Store projekter blev afsluttet og afleveret i det seneste regnskabsår hos KSN Industri. Det betød, at Bjerringbro-virksomheden igen leverede en stor omsætning og tilfredsstillende bundlinje, selvom indtjeningen gik 400.000 kr. ned til knap 6 mio. kr.

- 2014/2015 var præget af en række længerevarende og større projekter, der blev afsluttet, og det gav en stor omsætning. Projekterne har været en pulje, som vi har bygget op, og vi er glade for, at de også viser sig på bundlinjen, siger administrerende direktør Henrik Larsen.

Henrik Larsen fortæller, at de omfattende projekter er installeret hos en række af de største danske industrivirksomheder.

Oplever lavere ordreniveau
Ordresituationen har dog udviklet sig anderledes i år. KSN Industri har afgivet en masse tilbud, hvor den sidste underskrift mangler. Det slår dog ikke Henrik Larsen ud.

- Vi kan mærke, at der er et opsving på vej. Virksomhederne er mere fokuserede på at tjene penge lige nu end at investere, men fra januar er de store industrivirksomheder klar med nye budgetter, uddyber den administrerende direktør og tilføjer, at virksomheden har afleveret tilbud i spændet fra 100.000 kr. til 18 mio. kr.

En del af KSN Industris produktion indeholder også specialvaskeanlæg til blandt andet automobilindustrien, og her mærker virksomheden en stigende aktivitet på det tyske marked, hvor man er tilknyttet en forhandler.

KSN Industri beskæftiger i øjeblikket 53 medarbejdere, og den midtjyske virksomhed servicerer danske virksomheder over hele verden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093