23948sdkhjf

Nyt forretningsområde boomer hos Crisplant

Stigende internet-handel betyder stigende efterspørgsel efter sorteringsanlæg til de mange pakker, der sendes verden rundt.
Hidtil har Crisplants vigtigste forretningsområde været bagagehåndteringsanlæg til lufthavne, men det er der måske ved at blive lavet om på. Århus-virksomheden, der er ejet af den tyske Beumer-koncern, leverer nemlig stadig flere anlæg til pakkesortering som følge af den hastigt voksende internethandel. Det skriver Børsen.

- Det er jo det gode ved nethandel, at en del kunder fortryder eller skal have byttet deres køb, så meget bliver returneret. Det giver en stor mængde forsendelser, der skal håndteres. Vi tør ikke spå længere frem end to-tre år, men regner med 15-25 procent årlig vækst, og den store travlhed betyder, at nethandel- og logistikvirksomhederne konstant er bagud med investeringer i udvidet kapacitet, siger økonomidirektør Mads Bach Christensen til avisen.

Senest har Crisplant landet en ordre på et anlæg til 300-400 mio. kr. Mads Bach Christensen er dog endnu ikke klar til at afsløre mere om dette projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078