23948sdkhjf

Atter plus hos Dantruck

Der var atter overskud på bundlinjen hos Dantruck-Heden i 2007. En ny strategiplan skal gør virksomheden til Nordens førende leverandør af gaffeltrucks.
2007 blev det bedste år for den danske producent af gaffeltrucks siden fusionen i 2000. Omsætningen steg med 10 % til 312,5 mio. kr., og overskuddet før skat endte på 22,1 mio. kr. mod forrige års underskud på 9,4 mio. kr. Med i det flotte resultat er dog frasalg af en række ejendomme. Renset for disse indtægter endte overskuddet på 5,4 mio. kr., hvilket i årsrapporten betegnes som ”ikke prangende”.
- I 2007 fik vi skabt den ønskede gennemsigtighed i forretningen, skabt overblikket over de muligheder vi har, såvel de gode som de rigtigt gode. Dette har, sammen med analyser af markedsmulighederne, givet os et solidt grundlag for at træffe rigtige valg fremadrettet, skriver Dantruck i sin årsrapport.

I de kommende år skal en større strategiplan gennemføres, der blandt andet indebærer et navneskifte til blot at hedde Dantruck. Det er virksomhedens erklærede mål at blive Nordens største leverandør af gaffeltrucks og Europas førende udvikler, leverandør og samarbejdspartner inden for Cargo-segmentet. Derfor forventer man at indgå flere strategiske samarbejdsaftaler i 2008 på såvel afsætningssiden som på sourcing indenfor komponenter og komplette trucks.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094