23948sdkhjf

Dong får ISO-certificering

Energiselskabet standardiserer drift og vedligehold af sine havmølleparker og satser dermed på at øge effektiviteten og reducere omkostninger samtidig med, at sikkerheden øges for medarbejderne.
Som verdens første operatør af havmølleparker har Dong Energy fået en ISO 55001:2014-certificering for drift, vedligehold og integritetsstyring af sine offshore-vindmøller. Det er Bureau Veritas, der har været ansvarlig for at gennemføre certificeringen.

Dong Energy har standardiseret alle processer inden for porteføljestyring, rutiner og procedurer for drift og vedligehold af sine havmølleparker samtidig med, at virksomheden har bevist en gennemgående service af høj kvalitet af porteføljen.

- Dette er en stor bedrift, og jeg er meget stolt af at se, at vi nu høster frugterne af en fantastisk indsats i forbindelse med standardiseringen af vores arbejdsgange og processer, og jeg er stolt af, at vi modtager denne certificering, siger Michael Simmelsgaard, der er head of operations & maintenance hos Dong Energy Wind Power.

- Denne certificering bekræfter de kompetencer og den ekspertise, vi har i Dong Energy, når vi taler om drift og vedligehold af offshore porteføljen, hvor vi sikrer en optimal og langsigtet udnyttelse af aktivet og gør det muligt at træffe beslutninger på baggrund af risiko. Fremover bruger vi måske forskellige teknologier, når vi udskifter et filter eller en gearkasse på en 3,6 MW vindmølle i Nordsøen sammenlignet med en 8 MW vindmølle i det Irske Hav, men processen vil være den samme, fortsætter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097