23948sdkhjf

Skyen giver nyt liv til bærbar lejemåling

Dataskyerne har givet bærbar overvågning af lejer nyt liv. Virksomheden står for vibrationsmålingerne, der sendes via skyen og aflæses og analyseres af lejeproducentens ingeniører.
Hvad nytter det at have sin egen bærbare måling af virksomhedens lejer og gear, hvis du ikke kan håndtere dine målinger?

Det spørgsmål har i en årrække dæmpet interessen for virksomheders investeringer i kvalitetsudstyr til vibrationsmålinger af lejer. Og nu er svaret fundet, i hvert fald for SKF, der har forbundet de bærbare måleinstrumenter med SKF’s ingeniører via en datasky, SKF @ptitude Connect.

- Vi frisker liv i den bærbare SKF Microlog, hvor målingerne sker håndholdt ude på virksomhederne. Så sender virksomheden målingerne op i en datasky, hvor vi kigger på de målte data. Den mulighed har givet ny interesse for de håndholdte målere, fortæller Frank Hasselbalch, servicechef hos SKF Danmark.

Flere gevinster
Frank Hasselbalch påpeger, at den bærbare måling indeholder flere gevinster. Den største gevinst er naturligvis, at den bærbare måler, SKF Microlog, opdager problemer på de punkter, hvor den dyrere monitoreringsløsning ikke er optimal eller nødvendig.

Samtidig er den bærbare løsning en tvungen adgangskilde til at komme rundt i virksomheden og tjekke produktionsudstyret. Og så giver det god mening, at der sidder et team af ingeniører og modtager de indkomne data fra de målinger, der er foretaget.

- Det er typisk smeden, der er uddannet til at gå rundt og foretage de her målinger, og han står måske ikke i den rigtige position til at beslutte, om en maskine skal stoppes. Der kan det være vigtigt at have os fra SKF med, fordi vi nu har SKF @ptitude connect, så får den bærbare overvågning et comeback, siger Frank Hasselbalch.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079