23948sdkhjf

Vikarbureau udvider

JKS har etableret en ny afdeling, hvor man vil hjælpe virksomhederne med rekruttering af specialister.
De rette medarbejdere er afgørende for udvikling og vækst i danske organisationer. Netop i disse år oplever flere og flere virksomheder store udfordringer med at tiltrække de rette specialister. På den baggrund er IT+Engineering etableret som en særskilt afdeling af JKS, der er blandt Danmarks største inden for vikarer og rekruttering. Leder for den nye afdeling, Søren Ditlev, udtaler:

- Alle prognoser viser, vi kommer til at mangle tekniske specialister i de kommende år – IDA spår, at vi kommer til at mangle knap 15.000 ingeniører. Det er dyrt for virksomhederne at stå uden disse specialister – det koster i manglende produktion og vækst. Det er specialister, vi taler om, inden for mekanik, elektronik, bio og farma. Specialisterne vil ofte være ingeniører, it-specialister, softwareudviklere, softwarearkitekter, konsulenter og projektledere. Vi kan finde dem, fordi vi har erfaring med disse kompetencer, og vi er i deres netværk. Men undertiden skal vi trække på vores udenlandske netværk for at få fat i de helt rigtige.

IT+Engineering er etableret med domicil i Århus, men opererer over hele landet. Der startes op med tre medarbejdere, der alle har mindst 15 års erfaring med opgaver inden for rekruttering, projektansættelse, udlejning af specialister og search.

IT+Engineering er en del af JKS-koncernen og kan derfor give kunderne den sikkerhed og garanti, som udspringer af god økonomi og gennemprøvede arbejdsprocesser.
Læs mere om: JKS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093