23948sdkhjf

Vikarbureau udvider

JKS har etableret en ny afdeling, hvor man vil hjælpe virksomhederne med rekruttering af specialister.
De rette medarbejdere er afgørende for udvikling og vækst i danske organisationer. Netop i disse år oplever flere og flere virksomheder store udfordringer med at tiltrække de rette specialister. På den baggrund er IT+Engineering etableret som en særskilt afdeling af JKS, der er blandt Danmarks største inden for vikarer og rekruttering. Leder for den nye afdeling, Søren Ditlev, udtaler:

- Alle prognoser viser, vi kommer til at mangle tekniske specialister i de kommende år – IDA spår, at vi kommer til at mangle knap 15.000 ingeniører. Det er dyrt for virksomhederne at stå uden disse specialister – det koster i manglende produktion og vækst. Det er specialister, vi taler om, inden for mekanik, elektronik, bio og farma. Specialisterne vil ofte være ingeniører, it-specialister, softwareudviklere, softwarearkitekter, konsulenter og projektledere. Vi kan finde dem, fordi vi har erfaring med disse kompetencer, og vi er i deres netværk. Men undertiden skal vi trække på vores udenlandske netværk for at få fat i de helt rigtige.

IT+Engineering er etableret med domicil i Århus, men opererer over hele landet. Der startes op med tre medarbejdere, der alle har mindst 15 års erfaring med opgaver inden for rekruttering, projektansættelse, udlejning af specialister og search.
Læs mere om: JKS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111