23948sdkhjf

S. H. Værktøjsmaskiner får nyt agentur

Den nordjyske virksomhed er blevet forhandler af pladebearbejdningsmaskiner fra tyrkiske Durmazlar.
Durmazlar havde selv taget kontakt til S. H. Værktøjsmaskiner, og derfor tog direktør Steen Hedegaard og ansvarlig for pladebearbejdning Erik Nyegaard Byrgesen for kort tid siden til Bursa i Tyrkiet, hvor Durmazlar har tre fabrikker på ikke mindre end 100.000 kvadratmeter tilsammen. Formålet var at få en fornuftig aftale på plads omkring salg af de tyrkiske produkter i Danmark.

- Grundlaget for, at vi valgte et besøg hos Durmazlar var, at de hører til de større producenter i verden af pladebearbejdningsmaskiner, hvoraf den største del er CNC-kantpressere, forklarer Steen Hedegaard.

- Valget om at sige ja til en forhandling var ikke svært, efter vi havde været igennem hele produktionen hos Durmazlar, og set hvordan de fremstiller deres produkter, tilføjer han.

S. H. Værktøjsmaskiner forventer, at det nye agentur vil styrke virksomhedens position på det danske marked.

- Vi ser frem til en travl sommer og efterår, da vi nu kan tilbyde CNC kantpresser, der ligger i den øverste ende på markedet. Vi tog konsekvensen af den mulighed, vi fik og bestilte maskiner - de er nu er på vej til Danmark inden for kort tid, slutter Steen Hedegaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079