23948sdkhjf

S.H. Værktøjs-maskiner lander ny agenturaftale

Med nyt agentur fra Tongtai Machine & Tool Co., Ltd. er S. H. Værktøjsmaskiner nu eneforhandler af de taiwanske drejebænke og bearbejdningscentre i Danmark, Norge og Sverige.

Med det nye agentur tager den nordjyske forhandler af værktøjsmaskiner endnu et skridt mod ambitionen om at kunne levere industrimaskiner til ethvert behov.

- Tongtai er internationalt anerkendt og laver solide kvalitetsmaskiner. Derfor er vi stolte af at kunne tilføje dem til vores sortiment, og med lager i Holland kan maskiner leveres på bare 8-10 dage og reservedele indenfor 24 timer. Vi håber på snart at se en positiv udvikling i coronasituationen, så vi kan invitere interesserede til demonstration på vores lager i Pandrup, siger direktør Steen Hedegaard.

Tongtai producerer et bredt udvalg af maskiner til metalbearbejdning, herunder CNC-drejebænke, CNC vertikale maskineringscentre, vertikale c- og tapping-centre. Tongtai blev etableret i 1969 og har siden bredt sig til hele verden med over 85 agenter på verdensplan og en omsætning på over 385 millioner dollars.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156