23948sdkhjf

Carsoe erobrer nyt land i højden

Tankproduktionen har fået et ordentligt nøk opad for nordjyske Carsoe, som med sin flytning til Aalborg har fået et tanktårn.
Med et tårn, der rager 20 meter op, har bilisterne på motorvejen ved Limfjordstunnellen på Aalborg-siden ikke bare fået et nyt industriikon at se på. Den nordjyske producent af procesudstyr, Carsoe, er også blevet styrket kraftigt, når det kommer til produktion af store tanke til blandt andre mejerier og fiskeolieproduktion.

Carsoe har netop forladt syv forskellige adresser i Pandrup og er flyttet ind i 9.300 nye kvadratmeter i Rørdal ved Aalborg. Teknisk chef Bent Larsen forventer meget af det nye tårn.

- Når vi nu har alt samlet på ét sted, kan vi gøre alting meget mere lean-baseret, nævner han som eksempel.

Bent Larsen forventer, at Carsoe nu vil spare mange omkostninger i tankproduktionen. Tidligere var der mange omkostninger til transport, når tankene skulle flyttes fra det ene produktionssted til det andet. Med tårnet kan hele produktionen foregå under tag. Tidligere ragede tårnet ud igennem fabriksbygningens loft. Dårligt vejr kunne fordyre processen med forsinkelser og koste penge.

Med svejserobotter, som kan hejses i tårnets fulde højde, er svejseprocessen blevet automatiseret.

- Vi har allerede et positivt ordreindtag, men det er klart, at når folk opdager, at vi har disse faciliteter, så vil det få en endnu mere positiv afsmitning, vurderer Bent Larsen på Carsoes vegne.

Flytningen er en foreløbig kulmination efter, at Bent Larsens eget Beritechi Pandrup i 2011 slog sig sammen med Mikkel Jacobsens virksomhed, Carsø. Sammen blev de til Carsoe.

- Jeg synes, vi har været gode til at finde de rigtige mennesker, og vi har en dygtig direktør, som er god til at se muligheder. Vi skar aktiviteter fra, som vi ikke tjente penge på, så bundlinjen blev styrket, og siden har vi effektiviseret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095