23948sdkhjf

Ålsrode Smede og Maskinfabrik vokser videre

Trods øget konkurrence lykkedes det den østjyske underleverandør at forbedre bundlinjen markant i 2014.
2014 blev et godt år for den østjyske underleverandør. Bruttoresultatet steg med små 10 mio. kr. til 17,6 mio. kr., og på bundlinjen blev overskuddet før skat næsten femdoblet fra 2,4 mio. kr. til 11,7 mio. kr.

- Vi har haft travlt og kørt rigtig meget igennem. Vi har været heldige og dygtige og tjent penge på nogle af de projekter, vi har kørt igennem, fortæller ejer Brian Basse, der tilføjer.

- Noget af den succes vi har haft skyldes også, at vi har ekspanderet og investeret gennem hele krisen, og det bærer frugt.

Udover maskinparken har Aalsrode Smede og Maskinfabrik i de seneste år også investeret i certificeringer, og i løbet af de kommende måneder står et nyt maskinværksted klar. Derfor er Brian Basse også optimistisk med hensyn til fremtiden.

- Lige p.t. er der mange forespørgsler, og der er mange tilbud, der skal over disken. Men konkurrencen er også hård, og der skal meget igennem, før man kan tjene penge, siger han.

- Vi er dog blevet mere bevidste om, hvilke sager vi skal tage ind og ikke tage ind. Vi har også fornyet kundekredsen, og vores satsning inden for olie og gas er kommet godt i gang. Derfor forventer jeg også, at vi kan holde niveauet fra 2014, og sker det, så vil jeg være rigtig glad, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079