23948sdkhjf

Vandstråleskærer skal bane vej til ny liga

En femakset vandstråleskærer skal være med til at rykke Kallehave Stål & Montage på Als op i en ny liga. Maskinen er købt af Maskingruppen.
Tecnocuts Idroline 60 Hp med femakset skærehoved, rørmodul og evnen til at skære i 3D er klart største investering for Jan Kallehave og Kallehave Stål & Montage indtil videre, men forventningerne er også tilsvarende høje.

- Jeg håber, anlægget kan rykke os op i en anden liga og hæve standarden, så vi er mere end bare en smedevirksomhed, der kan skære nogle rørprofiler og svejse dem sammen, lyder det fra Jan Kallehave om anlægget, der er købt af Maskingruppen og kommer i maj.

Med vandstråleskæreren følger desuden en nyansat teknisk designer, som blandt andet skal betjene anlægget.

Forventningen er, fortæller Jan Kallehave videre, at anlægget både kan hjælpe virksomheden til at kapre nye kunder og effektivisere egenproduktionen.

Som det er i dag, får Kallehave Stål & Montage lavet en del skærearbejde ude i byen, blandt andet flanger og trappevanger til byggeri. Den slags satser Jan Kallehave på, at han i stigende grad kan udføre internt i huset med blandt andet vandstråleskæreren, som samtidig vil kunne højne effektiviteten.

Klar til flere maskiner
Maskinparken tæller i dag blandt andet en CNC-kantpresser og bukkeanlæg, men Jan Kallehave regner med at få fyldt flere nye maskiner ind i hallen, efterhånden som der kommer mere plads.

Blandt andet står en større valse højt på ønskelisten.

Det er vel også vigtigt for en virksomhed i jeres stadie at komme en liga op?
- Ja, men omvendt skal man også kende sine begrænsninger. Det kan være meget klogt at få lavet noget ude i byen stadigvæk, men størstedelen af stålarbejdet ville jeg gerne kunne holde inde under eget tag. Og med skæreanlægget, større pladevalse og større profilvalse kan vi næsten lave det hele selv, siger Jan Kallehave, der lyder som en mand, der glæder sig rigtig meget, til vandstråleskæreren ankommer.

- Drømmesceneriaet er da at få et to- eller treholds skift på sådan et anlæg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078