23948sdkhjf

Ny multimaskine hos Rynkeby Maskinfabrik

Maskinparken er endnu en gang blevet udvidet hos Rynkeby Maskinfabrik. Denne gang med en multimaskine fra Okuma.
- Det er en Okuma Multus B400, som både kan dreje og fræse. Det er faktisk den største i serien med et arbejdsrum på 700x1500 mm, fortæller direktør Hans-Chr. Schmidt om den nye maskine, der faktisk har stået på fabrikken i Rynkeby gennem det sidste halve år.

Dermed har den i forvejen omfattende maskinpark fået endnu et løft, og med den nye Okuma-maskine forventer Hans-Chr. Schmidt, at Rynkeby Maskinfabrik kan blive endnu mere konkurrencedygtig på specielt små serier.

- Vi har købt maskinen for netop at blive endnu bedre til de små serier og derigennem kunne give vores kunder en endnu bedre service og konkurrencedygtig pris. Vores speciale er netop kompetencekrævende spåntagning i mindre serier med høj reaktionsdygtighed, og der passer maskinen godt ind, konstaterer han.

Multitask-teknologi
Udover det store arbejdsrum udmærker maskinen sig ved at have både hoved- og subspindel, selvcentrerende brille og plads til 80 værktøjer i magasinet, og for personalet på Rynkeby Maskinfabrik har det været en oplagt mulighed for at udvide kompetencerne til også at kunne arbejde med multitask-teknologi.

- Den har helt sikkert udvidet vores kompetencer inden for kombineret bearbejdning og har blandt andet gjort, at vi har fået en bedre gennemløbstid, hvilket gør, at vi er mere konkurrencedygtige specielt på de mindre serier. Det gør så igen, at vores kunder kan spare penge, lyder det fra Hans-Chr. Schmidt, som fortsætter:

- Derudover har det selvfølgelig også haft betydning for vores kapacitet, hvor vi har fået to ekstra skift, som faktisk allerede er fuldt belagt. Så der har allerede været god efterspørgsel efter den nye maskine, som vi i øjeblikket bruger til en del arbejde i superduplex, slutter han.

Rynkeby Maskinfabrik fungerer primært som underleverandør til en række kunder inden for
skibsmotorer, bremseproducenter, køleindustrien, kraftvarmeanlæg, vindenergi samt landbrugssektoren. Virksomheden har 45 medarbejdere, og en maskinpark der, udover den nye multimaskine, blandt andet omfatter bearbejdningscentre, save, fræse- og slibemaskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11