23948sdkhjf

Allerup Teknik udvider maskinparken

En ny sav skal sikre større fleksibilitet hos den fynske underleverandør.
Allerup Teknik har investeret i en KastoWin A 3.3-sav, der kan klare emner op til 330 mm.

- Vi har en sav i forvejen, der saver op til 450 mm, men den her er mere beregnet på at save mange snit. Samtidig arbejder vi på at udstyre den med et aggregat, der kan bruges til at lægge flere emner oven på hinanden, fortæller administrerende direktør Jesper Skalshøi.

- Samtidig er vi ved at lave rullebaner på både for- og bagside af maskinen, så vi kan lægge 3 meters stænger op, og maskinen dermed kan køre ubemandet i længere tid, tilføjer han.

Saven forventes at være installeret med rullebanerne omkring midten af maj, og der kan hurtigt blive brug for den ekstra kapacitet hos den fynske underleverandør.

- Vi har nogle nye projekter i søen, hvor vi er oppe at snakke relativt mange snit. Hvis det hele går igennem, snakker vi 500 tons om året, der skal saves op. Det skulle vi gerne have endelig afklaring på inden sommerferien, siger Jesper Skalshøi.

Positiv trend markedet
I 2014 blev Allerup Teknik overtaget af den tyske ACO-koncern. Lige nu er man ved at lægge sidste hånd på det første årsregnskab under de tyske vinger, og det er påvirket af nogle engangsomkostninger og ender derfor ikke ud i forhold til forventningerne, melder Jesper Skalshøi. Til gengæld er han optimistisk fremadrettet.

- Vi synes, der er en positiv trend i markedet. Vi ser, at vores kunder begynder at producere mere og mere, ligesom tidligere projekter, der har ligget døde i en periode, begynder at poppe op igen. Vi synes, der er positiv grøde i markedet, siger han.

- Vi er kommet fornuftigt fra start i år. I første kvartal ligger vi en smule over forventningerne på omsætningen. Der er pres på priserne, fornemmer vi helt klart, men vi har dog formået at tjene lidt penge. Så vi har da forventninger om, at 2015 bliver et fornuftigt år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078