23948sdkhjf

Allerup Teknik ekspanderer

Allerup Teknik, og dermed ACO Guss GmbH, udvider deres portefølje med et nyt handelsselskab i Kina.
I slutningen af oktober 2014 overtog ACO Guss det kinesiske handelsselskab AT-Nanjing Industrial Ltd., der i fremtiden vil blive drevet af ACO Guss’ datterselskab Allerup Teknik i Odense.

Allerup Teknik er et handelsselskab, som markedsfører og sælger strengstøbejern til den kinesiske industri. 1. januar 2014 blev selskabet overtaget af ACO Guss.

Som et led i ACO Guss Groups vækststrategi samt internationalisering får AT-Nanjing Industrial en vigtig rolle som det nye medlem af gruppen.

I Kina fungerer selskabet som et knudepunkt for indkøb og kvalitetskontrol af de kinesisk indkøbte produkter, såsom støbegods, smedegods og industrielle komponenter.

AT-Nanjing foretager ikke kun indkøb og kvalitetskontrol i Kina, de tilbyder også leverancer af strengstøbejern til kunder i Kina.

- Vi er glade for, at AT-Nanjing Industrial Ltd. nu er vores kompetente lokale partner. Mere end 15 års eksporterfaring, samt næsten fem års erfaring med handel af strengstøbejern i Kina, fornægter sig ikke, siger Jesper Skalshøi administrerende direktør for Allerup Teknik og bestyrelsesformand for AT- Nanjing Industrial.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078