23948sdkhjf

Automationsdag: 100 mennesker mødte fremtiden

KJV’s automationsdag hos Universal Robot løftede sløret for tendenserne for fremtidens produktionssamfund. Hovedpersonen var naturligvis UR-robotten. Se billederne fra den udsolgte dag.
”Den samarbejdende robot.”

Sig de tre ord igen og så sig dem igen, og du har taget to skridt ind i fremtiden.

De tre ord var også omdrejningspunkt, da KJV onsdag havde 100 mennesker og dermed fuldt hus med til automationsdag hos Universal Robots i Odense.

Det var UR-stifter Esben Østergaard, teknologiekspert Preben Meyer og faglig leder af Robotteknologi på teknologisk Institut, Søren Peter Johansen, der stod for de fremadskuende indlæg. Derudover blev der gjort status på robotindtoget i dansk industri og leveret en række cases, der allerede med succes har automatiseret deres produktion.

Og så benyttede repræsentanter fra en række virksomheder muligheden for at dukke op i Odense med et konkret emne, som blev vurderet af KJV’s automatiseringseksperter med henblik på også at få produktionen af netop de emner lagt i en UR-robots hænder og dermed sikret for fremtiden.

I kommende udgave af Jern & Maskinindustrien med udgivelse 15. maj er der flere billeder og flere artikler fra KJV’s automationsdag hos Universal Robots.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096