23948sdkhjf

BCM Transtech lander strategisk ordre

Den fynske virksomhed skal levere et fuldautomatisk lagersystem til stanseværktøjer til Schur Packs nye tyske fabrik.
I sidste uge underskrev BCM Transtech ordren med Schur Pack med levering i oktober. Den danske emballagekoncern er for øjeblikket ved at opføre en ny fabrik uden for Hamburg. Det 70 mio. euro dyre byggeri på 28.000 kvadratmeter bliver en af Europas mest moderne kartonnagefabrikker.

Også for BCM Transtech er der tale om en af de mest avancerede ordrer i virksomhedens historie.

- Lagersystemet bliver det største og mest avancerede lager, vi har leveret. Det vil kunne indeholde op til 1.800 stanseværktøjer, siger produktionschef hos BCM Transtech, Jens Christian Christiansen.

God reference
Kompleksiteten i anlægget er dog kun den ene grund til, at dette er en særdeles spændende ordre for Broby-virksomheden.

- Kunden opererer inden for kartonnageindustrien, mens hovedparten af vores kunder er inden for bølgepapindustrien, så det vil være en god reference for os, forklarer Jens Christian Christiansen.

- Vi har leveret til kartonnageindustrien nogle gange, men ikke i den her størrelsesorden. Markedet inden for kartonnageindustrien er væsentlig større end i bølgepap-industrien. Det er en anden type værktøjer, end vi normalt laver anlæg til, men det ligger inden for det, vi kan levere, uddyber han.

Ordrer ligger som perler på en snor
Ordren har været et års tid undervejs, og i opløbet har BCM Transtech slået en tysk producent. For den fynske virksomhed er der tale om en ordre i millionklassen, og Jens Christian Christiansen vurderer, at den er cirka tre gange så stor som en ”almindelig” ordre. Dermed er ordren også et ganske godt billede på, hvordan det går for BCM Transtech for øjeblikket.

- Det tyske marked går rigtig godt, og det gør det egentlig i hele Europa. Vi har fået mange ordrer og forespørgsler fra vores agenter, der rejser rundt og besøger kunderne. Også i USA får vi en del ordrer lige for øjeblikket, siger Jens Christian Christiansen.

- Vi har aldrig har haft så meget at se til, som vi har i andet kvartal i år. Projekter, ordrer og montager ligger som perler på en snor for øjeblikket, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08