23948sdkhjf

Robot napper den kedelige tjans foran kantbukkeren

BCM Transtech investerer i mere bukkekapacitet.

Til maj køber firmaet en ny Ermaksan kantbukker og den ny RoboBend-robot, som kommer med bord og opstilling. Det betyder, at operatøren blot behøver at lægge en stak råemner i den ene ende, så lægger robotten de færdigtbukkede emner ud i den anden side.

Direktør Torben Christiansen tegner i luften i den store produktionshal. 

- Det er her, de kommer til at stå, fortæller han. Kantbukker og robot skal øge produktiviteten og overtage nogle af de kedelige opgaver med lange serier.

Kantbukkeren bliver samme type som den eksisterende Ermaksan, blot med tilføjelse af en syvende akse, som er et bagstop.

Der er tale om et støttet demonstrationsprojekt for RoboBend, så med i handlen er, at BCM Transtech skal være villig til at åbne for en demonstration, så andre virksomheder kan komme ind og se den ny løsning.

BCM har fået RoboBend til at udvikle en særlig lang version af sit produkt, som passer til den tre meter brede kantbukker.

RoboBend bliver udviklet i Litauen. Firmaet har danskeren Thomas Rønlev som direktør. Robotten til BCM Transtech er den første RoboBend-robot, der bliver opstillet.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11