23948sdkhjf

Certificeringer skal hjælpe DAI til norsk offensiv

Den nordvestjyske overfladebehandler er blevet certificeret efter ISO 9001, 14001 og 18001.
Thisted-virksomheden tog hul på certificeringerne i oktober sidste år, og 30. marts kunne man fejre at såvel ISO 9001- som ISO 14001- og ISO 18001-certifikaterne var i hus.

- Vi har hos DAI altid kørt efter vores egne kvalitetsstyringssystemer, så vi har været meget hurtige til at få de her certifikater i hus. Vi har haft systemerne, men skulle bare have det skrevet ned på papir, fortæller Helle Johansen fra Dansk Anodiserings Industri.

Nu har DAI imidlertid fået papir på kompetencerne, og ifølge Helle Johansen var der hovedsageligt en bestemt grund til, at man kastede sig ud i processen.

- Vi er i Norge, men vil gerne have mere, og de efterspørger de her certifikater. Vi har selvfølgelig også lært en masse af processen, og vi forventer da også at kunne bruge dem herhjemme til nogle af vores store kunder, siger hun.

Det er specielt virksomhedens kompetencer inden for hårdanodisering, som man vil sælge til de norske kunder, og de tre ISO-certificeringer letter salgsarbejdet en hel del, forklarer Helle Johansen.

- Det har ikke været så nemt at trække nordmændene herned for at se vores produktion, men nu er det nemmere at tage derop og vise dem de her certifikater, så de kan se, at vores kvalitet og arbejdsmiljø er i orden, slutter hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109