23948sdkhjf

Fremgang for Hesø i Storbritannien

Årets første kvartal har budt på flere leverancer til de britiske øer for den danske producent af vaskeanlæg - tendensen ser ud til at fortsætte.
Flere års stilstand er vendt til fremgang, når det gælder afsætning af vaskeanlæg til den engelske industri. Direktør Kristian Pausgaard fortæller, at det især er moderne engelske metal- og maskinvirksomheder, der nu igen åbner op for investeringer. Det skriver Hesø i en pressemeddelelse.

- Det er virksomheder, der direkte kan sammenlignes med de tyske. Der er orden i sagerne, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi blev ret overraskede over, hvor strømlinede processerne i produktionshallerne er derovre, siger Pausgaard og forklarer, at han sammen med sin engelske forhandler har besøgt landet flere gange det seneste halve år, og det gennemgående tema er optimisme:

- De tror på fremtiden. Små forbedringer generelt i den britiske økonomi gør, at de igen tør bruge penge. Det er også tiltrængt, da markedet nærmest har været lammet i flere år.

Fittings og offshore
Kristian Pausgaard fremhæver Burnett & Hillman, en virksomhed med egenproduktion af hydraulikadaptere og fittings, som et godt eksempel på den øgede investeringslyst:

- Et mellemstort firma i Bristol med kunder i hele verden. De har netop fået installeret en modificeret gennemløbsvasker til behandling af deres metalemner. Behovet for en ny maskine har været der i længere tid, men de er gået forsigtigt til værks, siger han og fortæller videre, at man også har leveret til store aktører i den britiske offshoreindustri i første kvartal af 2015:

- På den front er det primært også vores standard gennemløbsmaskiner der efterspørges. Der er tale om store globale virksomheder, vi ikke har været i kontakt med tidligere. Der er absolut potentiale.

Tendensen fortsætter
At Storbritannien igen rører på sig vækker selvfølgelig glæde hos ledelsen. Cirka 60 procent af Hesø´s omsætning ligger uden for Danmarks grænser, og selvom det ikke er et nyt marked, føles det sådan i øjeblikket, fastslår Kristian Pausgaard:

- Selvfølgelig kan det mærkes, når vi går frem på et marked, som har ligget underdrejet. Vores forhandler har i hvert fald fået blod på tanden, og med det antal forespørgsler vi får i øjeblikket, ser tendensen ud til at fortsætte, slutter Pausgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086