23948sdkhjf

Kuka ekspanderer i Danmark

Robotproducenten udvider nu sin bemanding i Danmark med to nye medarbejdere.
- Vi har længe haft en salgsansvarlig på plads, og siden 2014 har vi haft yderligere en sælger. Takket være vores tætte samarbejde med Grundfos, verdens største pumpeproducent, kommer vi nu også til at have to serviceteknikere på plads. Samarbejdet med Grundfos er en stor forretning for os, og én som vi har arbejdet på igennem længere tid, og nu er puslespillet endeligt faldet på plads for os, siger Conny Olsson, costumer service chef hos Kuka Nordic AB.

Kukas nye serviceteknikere Jan Biller og Keld Bundgaard, som nu er ansat i Danmark, har begge en lang erfaring fra robot- og automationsbranchen med blandt andet robotprogrammering og service.

- De kommer indledningsvis til at gennemgå en uddannelse på vores kontor i Gøteborg, hvor de vil modtage specialkompetence i vores produkter og it-system. Denne uddannelse kombineres med praktik og afsluttes med en fire ugers uddannelse i vores hovedkvarter i Tyskland. Derefter vil de være certificerede Kuka-specialister, siger Conny Olsson.

Kuka kommer til at have en tekniker på plads ved Grundfos alle hverdage hele året. Her vil virksomhedens teknikere være ansvarlige for al service, support og nedbrud i produktionen på alle Grundfos’ Kuka-robotter.

- Vores 2 nye teknikere kommer til deles om denne opgave og derudover kommer de til at arbejde med support og programmeringsarbejder imod vores øvrige kunder i Danmark, samt tage hånd om alle garantisager ved slutkunder, siger Conny Olsson.

Samtidig understreger han, at det at have to nye teknikere på plads i Danmark styrker Kukas lokale organisation og åbner for nye muligheder for ekspansion.

- Vi ser nu et stort potentiale for at øge robotsalget i Danmark. Ved at være repræsenteret lokalt i Danmark med teknikere kan vi bistå ved systemintegrationen imod slutkunderne.
Læs mere om: Kuka
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114