23948sdkhjf

Kunderne blev opmærksomme på den ledige kapacitet

Hvad gør man, hvis man har maskiner med overskydende kapacitet? Man kan selvfølgelig tage kundelisten fra en ende af og høre, om der er nogen, der har brug for den. Eller man kan gøre som ingeniørvirksomheden Unimec og indrykke kapaciteten på Metal Supply og lade kunderne henvende sig.
For en nystartet virksomhed er det ikke altid lige enkelt at afsætte hele maskinkapaciteten. Derfor har Lasse Madsen fra ingeniørfirmaet Unimec, det tidligere Conmec, taget Metal Supply til sig. Her kunne han nemlig gøre nyhedsbrevets 6.800 modtagere opmærksom på den ledige kapacitet, der var på virksomhedens maskiner – og responsen kom prompte.

- Vores virksomhed er ny, og derfor er det vigtigt for os at gøre opmærksom på os selv. Det betyder ikke så meget, om det resulterer i salg nu eller om ½ år, fortæller Lasse Madsen og fortsætter:

- Vi har brugt systemet tre gange nu. Sidste gang kom der godt nok ingen konkrete henvendelser, men de to første gange er der flere, der har henvendt sig og vist interesse.

Mange læsere
For Lasse Madsen er det helt ideelt, at han kan følge med i, hvor mange brugere der klikker forbi opslaget, og selv om det naturligvis ikke er alle, der efterfølgende henvender sig til virksomheden, så er han alligevel overbevist om, at opmærksomheden omkring den ledige kapacitet nytter på længere sigt.

- Jeg kan se, at der er mange, der kigger på opslaget. Allerede den første dag er der normalt et trecifret antal. Af dem er der selvfølgelig kun en brøkdel, der henvender sig. Det er ikke sikkert, at det er lige nu, der kommer ordrer ud af det, men måske på længere sigt. Det er selvfølgelig rart, hvis man kan afsætte lige nu, men det er endnu vigtigere på sigt, konstaterer Lasse Madsen.

I alt har Unimec fået ca. 10 henvendelser på baggrund af indrykningerne på Metal Supply, og af dem har flere resulteret i konkrete ordrer.

Unimec udbyder hovedsageligt spåntagende arbejde og udvikler automationsudstyr til montage og færdiggørelse af industriprodukter, og kerneydelsen er udvikling og fremstilling af højteknologiske specialmaskiner, opbygget af standard komponenter.

Se Unimecs profil på Metal Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174