23948sdkhjf

Specialister i kvalitet

Gennem mere end 30 år har Klingspor været leverandører af markedets bedste løsninger inden for slibning, savning, afgratning, polering og hjul.
Kvalitet er et ord, som virksomheder slynger om sig i flæng, men det er få virksomheder, der som Klingspor har noget at have ordene i. Produkterne hører til blandt markedets bedste, og virksomhedens totalløsninger og partnerskabsaftaler har været med til at sænke omkostningsniveauet i mange virksomheder.

- Vores produkter er altid enten nummer et eller to i totalkvalitet inden for vores produktområde. Det er jo ikke billige produkter fra Asien vi forhandler, men i stedet produkter fra fx Tyskland hvor kvalitet og holdbarhed altid er i centrum. Vi skal ikke vinde vores kunder på selve produktprisen, men på det faktum, at de produkter, vi sælger, holder længere, og at vi leverer til tiden, konstaterer Søren K. Hansen fra Klingspor, og fortsætter:

- Hos os får man langt mere end et produkt. Det, at vi er specialister i kvalitet, gælder ikke mindst, når det kommer til vores know-how, viden, rådgivning, teknisk support osv. – både hvad angår produkterne og de processer, som produkterne indgår i.

Flere partnerskaber
Det er en af grundene til, at stadig flere kunder vælger at indgå i et decideret partnerskab med Klingspor og derigennem lader Kolding-virksomheden rådgive og servicere ud fra den enkelte virksomheds behov. I sidste ende kan der nemlig hentes væsentlige besparelser på den konto.

Læs også: Robotten klarer opgaven fra start til slut

- Aftalerne løber typisk over tre år, hvor vi går ind og opsætter en række mål for, hvor meget produktionen skal forbedres eller lignende. Det vi sælger i vores partnerskaber er ikke produkter, men omkostningsreduktion for kunden, forklarer Søren K. Hansen, der blandt andet har vindmølleindustrien blandt de store kunder.

For kunden er der typisk tale om produkter, de alligevel skal anskaffe sig for at opretholde produktionen, og umiddelbart tænker de måske mest over prisen. Hvad mange ikke tænker over er, at det er produktets levetid, der afgør totalprisen, og netop derfor er der god fornuft i at indgå i et tættere samarbejde med en leverandør, der kan finde de helt rigtige løsninger.

- Over 40 % af vores omsætning kommer i dag fra partnerskaber og et eller andet sted er det en cadeau til os, at så mange virksomheder har valgt os til at optimere deres produktion og reducere omkostningsniveauet, slutter Søren K. Hansen.

Klingspor har et stort lager, et bredt produktprogram og hurtig levering. Åbn foto som PDF-fil (2,38 MB).
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11