23948sdkhjf

Bosch vil overtage Holger Christiansen A/S

Bosch koncernen planlægger at overtage Holger Christiansen A/S og alle virksomhedens datterselskaber samt de to brands HC-PARTS og CARGO. Holger Christiansen A/S renoverer startere og generatorer.
- Vi ønsker at støtte Bosch’ position som den førende leverandør af renoverede autodele til eftermarkedet. Vi ønsker især at styrke nøgleområdet startere og generatorer, sagde Peter Tyroller, der er ansvarlig for OE-salg og divisionen Automotive Aftermarket hos Bosch.

Holger Christiansen der p.t. ejes af Hella KGaA Hueck & Co. havde i regnskabsåret 2006/2007 en omsætning på 112 millioner euro og beskæftiger ca. 900 medarbejdere i fire produktionsselskaber i Danmark, Tyskland, Slovakiet og Ukraine samt otte salgsselskaber – syv i Europa og et i USA.

Holger Christiansen A/S blev grundlagt i 1963 og har været ejet af Hella KGAA Hueck & Co. siden 1998. Hvis overtagelsen gennemføres, betinget af monopolmyndighedernes godkendelse, vil virksomheden blive integreret i Bosch divisionen Automotive Aftermarket.

Kilde: Bosch - http://www.bosch.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063