23948sdkhjf

Koreansk hædersbevisning til Kjærgaard

Koreanske Hyundai Heavy Industries inviterede i oktober Kjærgaards ledelse til en prisoverrækkelse i Korea, hvor den danske totalleverandør af robotløsninger fik overrakt en fornem pris for sine – som det hed i begrundelsen – "fremragende resultater i robotbranchen".
Videre i begrundelsen hed det: ”Jeres virksomheds høje salgstal og servicekompetencer er så afgjort beundringsværdige". Prisen er indstiftet af Hyundais division for Engines and Machinery, der indbefatter produktionen af moderne industrirobotter.

Hæderen går også på Kjærgaards forhandler-setup, der i 2003 blev etableret med integratorer i Sverige og Danmark, og som tænkes løbende udvidet med flere forhandlere i hele det skandinaviske område.

Gensidig beundring
Kjærgaard sendte sin bestyrelsesformand, Morten Kjærgaard, til Korea for at modtage prisen. Under besøget hos den magtfulde industrimogul i Ulsan fik Morten Kjærgaard demonstreret, hvor målrettet Hyundai agerer.

- Et synligt bevis på deres dedikation afspejler sig blandt andet i de rekordhøje vækstrater, Hyundai har opnået på automobilmarkedet i Europa, beretter en imponeret Morten Kjærgaard fra sit besøg i Ulsan.

Direktør i Kjærgaard, Per Smedegaard, er stolt af den hædersbevisning, Hyundai med prisoverrækkelsen har vist det østjyske automationshus.

- Vi opererer på et af verdens mindste markeder og alligevel er det os, der vækker opsigt med flotte salgstal og – ifølge Hyundai – nogle af de bedst uddannede robotteknikere i verden. Vi har investeret meget i robotområdet, siden vi i 2002 overtog importen i Skandinavien. Derfor er det naturligvis meget tilfredsstillende for os at modtage så flot en påskønnelse fra vores gode samarbejdspartner, evaluerer Per Smedegaard.

Se Kjærgaards profil på Metal Supply.

Kilde: Kjærgaard - http://www.kia.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078