23948sdkhjf

Tandhjulsfabrik nomineret til Erhvervslivets Ridderkors

Niebuhr Tandhjulfabrik er blandt de nominerede der skal kæmpe om Netværksprisen 2007, også kaldet Erhvervslivets Ridderkors, i kategorien for virksomheder under 100 ansatte.
- Niebuhr Tandhjulsfabrik A/S er en familieejet virksomhed, en gazelle virksomhed hvor det går stærkt, men hvor trivsel er i højsædet….. 20 ud af 90 medarbejdere har; en anden etnisk baggrund end dansk, er pensionist, efterlønner, kørestolsbruger eller er i skånejob. Vi har fået løst vores største udfordring – at få ressourcer nok til at følge den positive udvikling vores forretning er i og samtidig lever op til vores sociale ansvar, altså en rigtig ”Wind/wind situation”, skriver virksomheden om sig selv i forbindelse med nomineringen.

I alt er der nu udpeget ni virksomheder der skal kæmpe om priserne i tre kategorier. Hvem der løber med den endelige hæder afsløres på årets Netværksdag, hvor H.K.H. Prins Joachim, ved et festligt arrangement i Øksnehallen, København, overrækker prisen til de tre vindere. Netværksprisen uddeles i tre kategorier, og de nominerede er:

Virksomheder med under 100 ansatte:
Christensen & Essenbæk, Glostrup
Malerfirmaet Helge og Michael Jørgensen A/S, Brabrand
Niebuhr Tandhjulsfabrik A/S, Ikast

Virksomheder med over 100 ansatte:
Jeld-Wen Danmark A/S (tidl. Vest+Wood), Løgstør
MidtVask, Århus
Creativ Company A/S, Holstebro

Særprisen:
VirksomhedsNetværket, Kolding
Karlebo Bokseklub, Nivå
Stiftelsen Købmandsgården, Brovst

Kilde: Netværksprisen – http://www.netvaerksprisen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113