23948sdkhjf

Produktnyhed: Motoman introducerer verdens hurtigste svejserobot

Motoman, robotdivisionen under Yaskawa Electric Corporation, introducerer to nye 6-aksede robotter; SSA2000 og SSF2000 ”Super Speed” svejserobotter, som giver store kundefordele.
Farten på robottens akser er blevet øget med 40 % sammenlignet med tidligere modeller, hvilket kan reducere svejsetiden med 15 % og dermed forhøje produktiviteten. Yderligere forbedringer, såsom ARC ON/OFF tid og 30 % mindre air-cut tid, reducerer også tidsforbruget. Robotterne er også udstyret med ARM (Advanced Robot Motion) motor kontrol, hvilket gør SSA2000 og SSF2000 til verdens hurtigste lysbuesvejserobot.

SSA2000 med 3 kg nyttelast er udstyret med den samme øvre arm som EA1400N ”Expect Arc”-svejserobot med integrerede svejsekabler og svejseflammen monteret på linje med rotationsaksen, der eliminerer kabelindblanding, kabelslitage, og gør programmeringen enklere. SSA2000-robotten er ideel til multiple robotapplikationer med robotter, der arbejder tæt sammen, til applikationer med indviklet tilgang til reservedele, eller hvor der er risiko for interferens fra inventar.

SSF2000 med 6 kg nyttelast ligner HP6-modellen og er designet til lysbuesvejsning med traditionel ekstern kabel- og håndteringsapplikationer. SSF2000 kan bruges med vision sensor applikationer eller brændere med integreret kabeldrev.

Kilde: Motoman - http://www.motoman.eu

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063