23948sdkhjf

Højteknologifonden støtter flere små virksomheder

Mens det stadig er nordsjællandske og midtjyske virksomheder, der dominerer ansøgerbunken hos Højteknologifonden, så er det ikke længere kun de store virksomheder, der søger om støtten.
Sidst der skulle deles penge ud fra Højteknologifonden, fik små- og mellemstore danske virksomheder for alvor øjnene op for mulighederne for at få økonomisk støtte. I alt blev 75 % af de 94 mio. kr., der blev uddelt, delegeret videre til projekter, hvor små- og mellemstore virksomheder var involveret. Det skriver Erhvervsbladet.

I december skal en ny portion penge uddeles fra Højteknologifonden, og tendensen er stadig klar blandt de 139 virksomheder, der har søgt midler til i alt 85 projekter – de små virksomheder har bidt sig fast i ansøgerfeltet.

Til gengæld er det stadig svært at skærpe interessen blandt virksomheder fra hele landet. 63 af de 139 virksomheder er fra hovedstadsregionen, mens 32 er fra Midtjylland og 24 fra Sydjylland. Nordjylland og Sjælland halter fortsat efter resten med blot 10 ansøgere hver.

I alt skal fonden uddele 80 mio. kr., og hvert projekt kan søge støtte på 2,5-15 mio. kr.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095