23948sdkhjf

Der er milliarder at hente i forsvarsindustrien

Dansk forsvar står i disse år over for store investeringer i nyt materiel – i gennemsnit 4 mia. om året. Det handler om fx fly, kampvogne og personlig udrustning til den enkelte soldat.
Gennem industrisamarbejde og modkøbsaftaler skal udenlandske leverandører anvende danske virksomheder som underleverandører. Dette skaber mulighed for, at underleverandørvirksomheder kan få del i disse investeringer.

Der er stor politisk fokus på, at danske virksomheder er i stand til at honorere de udenlandske forsvarsleverandørers krav og dermed kan opfylde deres forpligtigelse i forbindelse med modkøb i Danmark. Der er p.t. ikke balance i regnskabet, og det betyder, at danske virksomheder går glip af omsætning og udviklingsmuligheder.

Det er en besværlig proces – men det kan lade sig gøre. Det vil direktør Søren Pedersen fra Danish Aerotech, salgsdirektør Gert Daugaard fra Hydrema A/S og direktør Anton Villadsen fra CenSec fortælle om på et informationsmøde arrangeret af SenSec mandag den 29. oktober kl. 16.00 hos Danish Aerotech, Hangar 2, Flyvestation Karup.

Tilmelding til informationsmødet skal ske til eller på telefon 96 29 63 67 senest onsdag den 24. oktober, således at deltagerne kan noteres på Forsvares gæsteliste. Da Danish Aerotech A/S har til huse på militært område, skal cpr-nummer oplyses ved tilmelding. For eventuelle udenlandske statsborgere skal pas-nummer oplyses.

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078