23948sdkhjf

Medarbejdere har købt 85 % af Picca Automation A/S

Administrerende direktør Torben Vestergaard slipper tøjlerne i Picca Automation A/S, som han stiftede for 19 år siden. 85 % af aktiekapitalen ejes fremover af fire ledende medarbejdere, mens stifteren beholder de sidste 15 %.
Ændringerne sker pr. 1. oktober, hvor teknisk chef, Henrik Jensen, overtager posten som administrerende direktør. Torben Vestergaard står i en overgangsperiode til rådighed som konsulent. Henrik Jensen er uddannet civilingeniør fra DTU i 1990 og har i de sidste 15 år været ansat i Picca.

Den fremtidige partnerkreds består desuden af Jesper Vilsbøll, som fremover bliver forretningsansvarlig. Derudover er det udviklings- og salgschef, Peder Steffensen, samt projektchef, Leif Krog Jensen, som begge dagligt er tilknyttet afdelingen i Silkeborg.

I samarbejde med marketingbureauet TSM A/S og Torben Vestergaard har den nye ledelse igangsat et udviklingsprojekt, Evolution ’08, som skal skærpe virksomhedens profil.

Ingeniørfirmaet har fundet en niche med automationsløsninger til virksomheder inden for biotek, fødevareproduktion, medicin og medico. Kraftvarmeværker, rensningsanlæg og vandværker er et andet vigtigt ben i Piccas forretning. Firmaet har afdelinger i henholdsvis Søborg og Silkeborg.

Kilde: Picca Automation - http://www.picca.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094