23948sdkhjf

Der handles på livet løs på markedspladsen

Når man lever af at købe og sælge brugte maskiner og restlagre af råvarer, så har man naturligvis brug for en markedsplads. Den har Allan Madsen fra Stålspecialisten fundet på Metal Supply.
Der er stort set ikke grænser for, hvad man kan handle med på Metal Supplys markedsplads. Alt fra skruer til stansemaskiner skifter ejermand gennem netværket.

En af de personer, der bruger markedspladsen rigtig meget, er Allan Madsen fra Stålspecialisten i Årre ved Esbjerg, der sælger og køber brugte maskiner samt restlagre af råvarer. Og systemet lever helt op til hans forventninger.

- Konceptet er fint – jeg bruger det meget og sælger mange maskiner gennem markedspladsen. På et kvartal vil jeg skyde på, at jeg sælger ca. 20 maskiner gennem Metal Supply, forklarer Allan Madsen, der både bruger markedspladsen til køb og salg.

God respons
På markedspladsen finder han et bredt udvalg af store, små, nyetablerede og velrenommerede kunder, og for øjeblikket kan han mærke, at der stor efterspørgsel efter det brugte materiel.

- Jeg får rigtig god respons. Da jeg for nylig opkøbte maskinerne fra en lukket fabrik i Hasselager på Sjælland, stod jeg med i alt 16 maskiner. Jeg solgte stort set det hele på en uge. Blandt det var der en kantpresser, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg kunne have solgt den fem gange, beretter Allan Madsen, der især mærker en høj efterspørgsel på pladebearbejdende maskiner, sakse, båndsave og lignende.

Den hurtige vej til kunderne sparer Allan Madsen for en del benarbejde.

Kilde: Stålspecialisten - http://www.staalspec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11